Cover Image for undefined

Suomitutka – mielipiteelläsi on väliä.

Suomitutka on Sanoman laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen.
Suomi Tukta Logo

Mikä on Suomitutka?

Suomi Tukta logo icon
Suomitutka on Sanoman laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen.
Paneelin jäsenenä kerrot mielipiteesi vastaamalla sinulle sähköpostitse lähetettäviin helppoihin online-kyselyihin.
Nämä kyselyt tulevat joko Sanomalta tai muilta yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi. Kyselyihin vastaat silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Kiitokseksi jokaisesta vastaamastasi kyselystä saat pienen rahallisen korvauksen, jonka voit käyttää lahjakortteihin, siirtää PayPal-tilillesi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Suomitutkan jäsenenä vaikutat suoraan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, mediaan sekä markkinointiin.
Henkilötietosi ovat erittäin luottamuksellisia. Niitä käytetään vain Suomitutkan tutkimuksissa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tutkimustuloksia hyödynnetään Sanoman tilastollisten mallien luomisessa.
Lisää tietoja tietosuojasta voit lukea Suomitutka-paneelin käyttäjäsopimuksesta ja tietosuojakuvauksesta.
Jäsenyytesi Suomitutkassa on vapaaehtoista ja ilmaista. Voit siis itse päättää, milloin ja kuinka usein vastaat kyselyihin. Vastauksesi käsitellään täysin anonyymisti.

Korvaus – kiitoksemme vastauksistasi

Suomi Tukta logo icon
Jokaisesta loppuun saakka vastaamastasi kyselystä saat kiitokseksi rahallisen korvauksen omalle paneelitilillesi. Korvauksen suuruus vaihtelee kyselyn pituudesta riippuen, mutta on yleensä 0,2–2 euron välillä. Saat tiedon korvauksen suuruudesta aina ennen, kuin aloitat kyselyyn vastaamisen.
Pääset katsomaan omia saldotietojasi kirjautumalla paneelitilillesi täältä.
Korvaukset voit lunastaa oman valintasi mukaan Presentcard.fin lahjakortteina, siirtona PayPal-tilille tai lahjoittaa WWF:lle. Korvauksen lunastaminen tapahtuu kirjautumalla paneelitilillesi, klikkaamalla siellä “profiilisi” ja “lunasta palkintoja”.
Cover Image for Superlahjakortti

Superlahjakortti

Ansaittuasi vähintään 10 € voit tehdä paneelitililläsi Superlahjakortti-lunastuksen, jolloin saat lahjakorttikoodin sähköpostiisi. Lahjakorttikoodin avulla voit vapaasti valita Presentcard.fin edustamista lahjakorteista haluamasi lahjakortin. Lisätietoja lahjakorttivaihtoehdoista saat täällä.
Cover Image for PayPal

PayPal

Ansaittuasi vähintään 5 € voit lunastaa rahat PayPal-verkkotilillesi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi täällä.
Kun olet ansainnut 2,5 € tai enemmän, voit lahjoittaa ansaitsemasi korvaukset hyväntekeväisyyteen WWF:lle.

Näin se toimii

Suomi Tukta logo icon
Suomitutkan jäsenenä saat sähköpostitse kutsuja kyselyihin. Jokaisessa kyselykutsussa ilmoitetaan kyselyn arvioitu pituus ja vastaamisesta maksettava korvaussumma.
Cover Image for 1. Rekisteröidy

1. Rekisteröidy

Rekisteröitymällä liityt mukaan kuluttajapaneeliin, jonka kautta pääset vaikuttamaan suoraan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.
Cover Image for 2. Vastaa kyselyihin

2. Vastaa kyselyihin

Jäsenenä pääset vastaamaan online-kyselyihin yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi. Kyselyiden pituudet vaihtelevat, mutta yleensä vastaamiseen menee aikaa 3-20 minuuttia.
Cover Image for 3. Lunasta palkkio

3. Lunasta palkkio

Jokaisesta loppuun saakka vastaamastasi kyselystä saat rahallisen korvauksen omalle paneelitilillesi. Voit lunastaa palkkiosi lahjakortteina, siirtää rahat PayPal -tilillesi tai lahjoittaa ne WWF:lle. Palkkion lunastaminen tapahtuu paneelitilisi kautta.

Usein kysyttyä

Suomi Tukta logo icon
Tästä löydät vastaukset panelistiemme useimmin esittämiin kysymyksiin. Voit myös ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Mikä Suomitutka on?
arrow down
Miten kirjaudun paneelitililleni?
arrow down
Miten liityn suomitutkan jäseneksi?
arrow down
Miten päätän suomitutka-jäsenyyteni?
arrow down
Miten vastauksiani ja henkilötietojani käsitellään?
arrow down
Miten voin muuttaa henkilökohtaisia tietojani?
arrow down
Miten saan uuden salasanan?
arrow down
Miten kirjaudun paneelitililleni?
arrow down

Ota yhteyttä

Suomi Tukta logo icon
Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]